bas antara Rosemead dan Marina del Rey secara purata mengambil masa 2 j 18 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 38 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Rosemead hingga Marina del Rey. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 20 minit antara Rosemead dan Marina del Rey. Perlepasan paling awal ialah pada 12:46 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Rosemead adalah pada 11:46 PTG yang akan tiba ke Marina del Rey pada 2:04 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Grand / Venice dan mengambil masa purata 2 j 18 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

1 j 51 min • 1 pertukaran
Tiba hari esok

1 j 51 min • 1 pertukaran
Tiba hari esok

2 j 18 min • 1 pertukaran

2 j 18 min • 1 pertukaran

2 j 18 min • 1 pertukaran

2 j 18 min • 1 pertukaran

1 j 42 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Rosemead ke Marina del Rey? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Rosemead ke Marina del Rey. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Rosemead stesen dan tiba di Marina del Rey stesen melalui Grand / Venice. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2 j 18 min.
Perkhidmatan Rosemead Marina del Rey ke bas , dikendalikan oleh Metro Los Angeles, berlepas dari Valley / Rosemead stesen.
Perkhidmatan Rosemead Marina del Rey ke bas, dikendalikan oleh Metro Los Angeles, tiba di Venice / Meade stesen.
Jarak antara Rosemead dan Marina del Rey adalah 36.7 km. Jarak jalan raya ialah 49 km.