bas antara Rome Vatican dan hu Roma Camping In Town, Rome secara purata mengambil masa 47 min dan bas yang terpantas mengambil masa 29 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Rome Vatican hingga hu Roma Camping In Town, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Rome Vatican dan hu Roma Camping In Town, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 12:37 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Rome Vatican adalah pada 11:45 PTG yang akan tiba ke hu Roma Camping In Town, Rome pada 12:16 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Staz.Ne Metro Cipro dan mengambil masa purata 47 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

5 j 5 min • 1 pertukaran

32 min • 1 pertukaran

33 min • 1 pertukaran

44 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Rome Vatican ke hu Roma Camping In Town, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Rome Vatican ke hu Roma Camping In Town, Rome. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Rome Vatican stesen dan tiba di hu Roma Camping In Town, Rome stesen melalui Staz.Ne Metro Cipro. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 47 min.
Perkhidmatan Rome Vatican hu Roma Camping In Town, Rome ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Crescenzio/Terenzio stesen.
Perkhidmatan Rome Vatican hu Roma Camping In Town, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Staz.Ne Aurelia stesen.
Jarak antara Rome Vatican dan hu Roma Camping In Town, Rome adalah 5.5 km. Jarak jalan raya ialah 10 km.