bas antara Rome, Termini dan The Colours Of Rome secara purata mengambil masa 15 min dan bas yang terpantas mengambil masa 14 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Rome, Termini hingga The Colours Of Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 3 jam antara Rome, Termini dan The Colours Of Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 12:10 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Rome, Termini adalah pada 4:50 PG yang akan tiba ke The Colours Of Rome pada 5:04 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 15 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Rome, Termini ke The Colours Of Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Rome, Termini stesen berlepas dari The Colours Of Rome stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 3 jam, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 15 min.
Perkhidmatan Rome, Termini The Colours Of Rome ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Termini stesen.
Perkhidmatan Rome, Termini The Colours Of Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Gregorio Vii/Ranucci stesen.
Jarak antara Rome, Termini dan The Colours Of Rome adalah 4.2 km. Jarak jalan raya ialah 6 km.