bas antara Roman Terrace, Rome dan Basilika Santo Peter secara purata mengambil masa 28 min dan bas yang terpantas mengambil masa 12 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 9 kali sejam dari Roman Terrace, Rome hingga Basilika Santo Peter. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 10 minit antara Roman Terrace, Rome dan Basilika Santo Peter. Perlepasan paling awal adalah pada 8:16 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Roman Terrace, Rome adalah pada 1:44 PTG yang akan tiba ke Basilika Santo Peter pada 2:15 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 28 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Roman Terrace, Rome ke Basilika Santo Peter? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Roman Terrace, Rome stesen berlepas dari Basilika Santo Peter stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 28 min.
Perkhidmatan Roman Terrace, Rome Basilika Santo Peter ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Termini stesen.
Perkhidmatan Roman Terrace, Rome Basilika Santo Peter ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Cavalleggeri/S. Pietro stesen.
Jarak antara Roman Terrace, Rome dan Basilika Santo Peter adalah 3.8 km. Jarak jalan raya ialah 6 km.