bas antara Roma Tiburtina dan Pantheon Inn, Rome secara purata mengambil masa 25 min dan bas yang terpantas mengambil masa 17 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Roma Tiburtina hingga Pantheon Inn, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Roma Tiburtina dan Pantheon Inn, Rome. Perlepasan paling awal adalah pada 6:06 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Roma Tiburtina adalah pada 5:22 PTG yang akan tiba ke Pantheon Inn, Rome pada 5:48 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 25 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Roma Tiburtina ke Pantheon Inn, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Roma Tiburtina stesen berlepas dari Pantheon Inn, Rome stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 25 min.
Perkhidmatan Roma Tiburtina Pantheon Inn, Rome ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Roma, Autostazione Tiburtina stesen.
Perkhidmatan Roma Tiburtina Pantheon Inn, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di L.Go Chigi stesen.
Jarak antara Roma Tiburtina dan Pantheon Inn, Rome adalah 4.7 km. Jarak jalan raya ialah 7 km.