bas antara Roma Termini dan Upper View Suite, Rome secara purata mengambil masa 12 min dan bas yang terpantas mengambil masa 5 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Roma Termini hingga Upper View Suite, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Roma Termini dan Upper View Suite, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 3:36 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Roma Termini adalah pada 1:41 PTG yang akan tiba ke Upper View Suite, Rome pada 1:57 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 12 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Roma Termini ke Upper View Suite, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Roma Termini stesen berlepas dari Upper View Suite, Rome stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 12 min.
Perkhidmatan Roma Termini Upper View Suite, Rome ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Termini stesen.
Perkhidmatan Roma Termini Upper View Suite, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di S. Claudio stesen.
Jarak antara Roma Termini dan Upper View Suite, Rome adalah 1.8 km. Jarak jalan raya ialah 3 km.