Rome2Rio

Roma Termini Maison Ottavia, Rome ke bas

Cari Pengangkutan ke Maison Ottavia, Rome

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Roma Termini dan Maison Ottavia, Rome secara purata mengambil masa 21 min dan bas yang terpantas mengambil masa 9 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 9 kali sejam dari Roma Termini hingga Maison Ottavia, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

21 min
Tempoh
4 km
Jarak
€2
Harga purata
setiap 10 minit
Kekerapan

Jadual Roma Termini Maison Ottavia, Rome ke bas

Bas beroperasi setiap 10 minit antara Roma Termini dan Maison Ottavia, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 1:31 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Roma Termini adalah pada 8:40 PG yang akan tiba ke Maison Ottavia, Rome pada 9:05 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 21 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Roma Termini ke Maison Ottavia, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Roma Termini ke Maison Ottavia, Rome .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 3.6 km
  • Tempoh: 21 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Roma Termini, Itali dan Maison Ottavia, Rome, Itali?

Pengendali