bas antara Roma Termini dan Locanda San Cosimato, Rome secara purata mengambil masa 21 min dan bas yang terpantas mengambil masa 15 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Roma Termini hingga Locanda San Cosimato, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Roma Termini dan Locanda San Cosimato, Rome. Perlepasan paling awal adalah pada 9:49 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Roma Termini adalah pada 8:23 PTG yang akan tiba ke Locanda San Cosimato, Rome pada 8:46 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 21 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Roma Termini ke Locanda San Cosimato, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Roma Termini stesen berlepas dari Locanda San Cosimato, Rome stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 21 min.
Perkhidmatan Roma Termini Locanda San Cosimato, Rome ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Termini stesen.
Perkhidmatan Roma Termini Locanda San Cosimato, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Mastai stesen.
Jarak antara Roma Termini dan Locanda San Cosimato, Rome adalah 3 km. Jarak jalan raya ialah 5 km.