bas antara Roma Termini dan John Felice Rome Center secara purata mengambil masa 1 j dan bas yang terpantas mengambil masa 34 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Roma Termini hingga John Felice Rome Center. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Roma Termini dan John Felice Rome Center. Perlepasan paling awal adalah pada 5:04 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Roma Termini adalah pada 11:45 PTG yang akan tiba ke John Felice Rome Center pada 12:21 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Milizie/Ferrari dan mengambil masa purata 1 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

57 min • 1 pertukaran
50 min • 1 pertukaran
52 min • 1 pertukaran
1 j • 1 pertukaran
43 min • 1 pertukaran
47 min • 1 pertukaran
53 min • 1 pertukaran
54 min • 1 pertukaranIngin tahu tentang perjalanan dari Roma Termini ke John Felice Rome Center? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Roma Termini ke John Felice Rome Center. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Roma Termini stesen dan tiba di John Felice Rome Center stesen melalui Milizie/Ferrari. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j.
Perkhidmatan Roma Termini John Felice Rome Center ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Rome, Termini (G) stesen.
Perkhidmatan Roma Termini John Felice Rome Center ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Balduina/Bitossi stesen.
Jarak antara Roma Termini dan John Felice Rome Center adalah 6.2 km. Jarak jalan raya ialah 11 km.