Rome2Rio

Roma Termini Hotel Lazzari, Rome ke bas

Cari Pengangkutan ke Hotel Lazzari, Rome

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Roma Termini dan Hotel Lazzari, Rome secara purata mengambil masa 5 min dan bas yang terpantas mengambil masa 2 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 18 kali sejam dari Roma Termini hingga Hotel Lazzari, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

5 min
Tempoh
1 km
Jarak
€2
Harga purata
setiap 5 minit
Kekerapan

Jadual Roma Termini Hotel Lazzari, Rome ke bas

Bas beroperasi setiap 5 minit antara Roma Termini dan Hotel Lazzari, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 12:17 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Roma Termini adalah pada 7:25 PG yang akan tiba ke Hotel Lazzari, Rome pada 7:28 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 5 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Roma Termini ke Hotel Lazzari, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Roma Termini ke Hotel Lazzari, Rome .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 1.1 km
  • Tempoh: 5 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Roma Termini, Itali dan Hotel Lazzari, Rome, Itali?

Pengendali