Rome2Rio

Roma Termini Hotel La Place Roma, Rome ke bas

Cari Pengangkutan ke Hotel La Place Roma, Rome

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Roma Termini dan Hotel La Place Roma, Rome secara purata mengambil masa 12 min dan bas yang terpantas mengambil masa 5 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Roma Termini hingga Hotel La Place Roma, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

12 min
Tempoh
3 km
Jarak
€2
Harga purata
setiap 15 minit
Kekerapan

Jadual Roma Termini Hotel La Place Roma, Rome ke bas

Bas beroperasi setiap 15 minit antara Roma Termini dan Hotel La Place Roma, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 12:00 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Roma Termini adalah pada 11:42 PTG yang akan tiba ke Hotel La Place Roma, Rome pada 11:53 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 12 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Roma Termini ke Hotel La Place Roma, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Roma Termini ke Hotel La Place Roma, Rome .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 3.2 km
  • Tempoh: 12 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Roma Termini, Itali dan Hotel La Place Roma, Rome, Itali?

Pengendali