Rome2Rio

Roma Termini Gregorio Vii/Ranucci ke bas

Cari Pengangkutan ke Gregorio Vii/Ranucci

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Roma Termini dan Gregorio Vii/Ranucci secara purata mengambil masa 17 min dan bas yang terpantas mengambil masa 13 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Roma Termini ke Gregorio Vii/Ranucci. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

17 min
Tempoh
7 km
Jarak
€2
Harga purata
setiap jam
Kekerapan

Jadual Roma Termini Gregorio Vii/Ranucci ke bas

Bas beroperasi setiap jam antara Roma Termini dan Gregorio Vii/Ranucci. Perlepasan paling awal ialah pada 12:10 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Roma Termini adalah pada 4:50 PG yang akan tiba ke Gregorio Vii/Ranucci pada 5:03 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 17 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Roma Termini ke Gregorio Vii/Ranucci? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Roma Termini ke Gregorio Vii/Ranucci .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 7.1 km
  • Tempoh: 17 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Roma Termini, Itali dan Gregorio Vii/Ranucci, Itali?

Pengendali