bas antara Roma Termini dan Aria Rome Rooms secara purata mengambil masa 7 min dan bas yang terpantas mengambil masa 3 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 6 kali sejam dari Roma Termini hingga Aria Rome Rooms. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 10 minit antara Roma Termini dan Aria Rome Rooms. Perlepasan paling awal ialah pada 12:00 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Roma Termini adalah pada 11:49 PTG yang akan tiba ke Aria Rome Rooms pada 11:52 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 7 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Roma Termini ke Aria Rome Rooms? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Termini stesen dan tiba di P.Za S. Giovanni In Laterano stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Perkhidmatan Roma Termini Aria Rome Rooms ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan Roma Termini Aria Rome Rooms ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen P.Za S. Giovanni In Laterano.
Jarak antara Roma Termini dan Aria Rome Rooms adalah 1.5 km.