bas antara Rom dan Strada In Chianti secara purata mengambil masa 6 j 14 min dan bas yang terpantas mengambil masa 4 j 55 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Rom hingga Strada In Chianti. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara Rom dan Strada In Chianti. Perlepasan paling awal ialah pada 1:30 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Rom adalah pada 10:45 PTG yang akan tiba ke Strada In Chianti pada 6:25 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Florence dan mengambil masa purata 6 j 14 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Rom ke Strada In Chianti? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Rom ke Strada In Chianti. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Roma, Autostazione Tiburtina stesen dan tiba di Florence stesen melalui Florence stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 6j 14m.
Perkhidmatan Rom Strada In Chianti ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Roma, Autostazione Tiburtina.
Perkhidmatan Rom Strada In Chianti ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen Florence.
Jarak antara Rom dan Strada In Chianti adalah 218.7 km. Jarak jalan raya ialah 261 km.