bas antara Rom dan Ponte A Rigo secara purata mengambil masa 4 j 2 min dan bas yang terpantas mengambil masa 3 j 39 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Rom hingga Ponte A Rigo. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali sehari antara Rom dan Ponte A Rigo. Perlepasan paling awal adalah pada 6:58 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Rom adalah pada 2:16 PTG yang akan tiba ke Ponte A Rigo pada 5:55 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di ROMA | Via Flaminia dan mengambil masa purata 4 j 2 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Rom ke Ponte A Rigo? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Rom ke Ponte A Rigo. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Rom stesen dan tiba di Ponte A Rigo stesen melalui VITERBO | Riello # f641. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4 j 2 min.
Perkhidmatan Rom Ponte A Rigo ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari ROMA | Via Flaminia stesen.
Perkhidmatan Rom Ponte A Rigo ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di San Casciano stesen.
Jarak antara Rom dan Ponte A Rigo adalah 118.7 km. Jarak jalan raya ialah 154 km.