Rome2Rio

Rom Otivm Hotel, Rome ke bas

Cari Pengangkutan ke Otivm Hotel, Rome

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Rom dan Otivm Hotel, Rome secara purata mengambil masa 13 min dan bas yang terpantas mengambil masa 10 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Rom ke Otivm Hotel, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

13 min
Tempoh
3 km
Jarak
€2
Harga purata
setiap 2 jam
Kekerapan

Jadual Rom Otivm Hotel, Rome ke bas

Bas beroperasi setiap 2 jam antara Rom dan Otivm Hotel, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 1:40 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Rom adalah pada 5:06 PTG yang akan tiba ke Otivm Hotel, Rome pada 5:26 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 13 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Rom ke Otivm Hotel, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Rom ke Otivm Hotel, Rome .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 3 km
  • Tempoh: 13 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Rom, Itali dan Otivm Hotel, Rome, Itali?

Pengendali