bas antara Rom dan Monte Compatri-Pantano (Rome Metro) secara purata mengambil masa 1 j dan bas yang terpantas mengambil masa 51 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Rom ke Monte Compatri-Pantano (Rome Metro). Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 2 jam antara Rom dan Monte Compatri-Pantano (Rome Metro). Perlepasan paling awal ialah pada 12:19 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Rom adalah pada 11:43 PTG yang akan tiba ke Monte Compatri-Pantano (Rome Metro) pada 12:51 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Rom ke Monte Compatri-Pantano (Rome Metro)? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Rom stesen berlepas dari Monte Compatri-Pantano (Rome Metro) stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 2 jam, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1 j.
Perkhidmatan Rom Monte Compatri-Pantano (Rome Metro) ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari P.Za S. Giovanni In Laterano stesen.
Perkhidmatan Rom Monte Compatri-Pantano (Rome Metro) ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Pantano stesen.
Jarak antara Rom dan Monte Compatri-Pantano (Rome Metro) adalah 17.6 km. Jarak jalan raya ialah 23 km.