bas antara Rom dan Locanda Parlamento, Rome secara purata mengambil masa 12 min dan bas yang terpantas mengambil masa 5 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Rom hingga Locanda Parlamento, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Rom dan Locanda Parlamento, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 1:31 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Rom adalah pada 11:58 PG yang akan tiba ke Locanda Parlamento, Rome pada 12:14 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 12 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Rom ke Locanda Parlamento, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Rom stesen berlepas dari Locanda Parlamento, Rome stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 12 min.
Perkhidmatan Rom Locanda Parlamento, Rome ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Termini stesen.
Perkhidmatan Rom Locanda Parlamento, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di S. Claudio stesen.
Jarak antara Rom dan Locanda Parlamento, Rome adalah 2 km. Jarak jalan raya ialah 3 km.