bas antara Rom dengan Locanda Del Sole-Roma Piazza Di Spagna Ripetta, Rome mengambil masa 13 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Rom ke Locanda Del Sole-Roma Piazza Di Spagna Ripetta, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Rom dan Locanda Del Sole-Roma Piazza Di Spagna Ripetta, Rome. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 13 min.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Rom ke Locanda Del Sole-Roma Piazza Di Spagna Ripetta, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Rom ke Locanda Del Sole-Roma Piazza Di Spagna Ripetta, Rome. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Termini stesen dan tiba di Lgt Marzio stesen melalui Lgt Marzio stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 13 min.
Perkhidmatan Rom Locanda Del Sole-Roma Piazza Di Spagna Ripetta, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan Rom Locanda Del Sole-Roma Piazza Di Spagna Ripetta, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Lgt Marzio.
Jarak antara Rom dan Locanda Del Sole-Roma Piazza Di Spagna Ripetta, Rome adalah 2.1 km.