bas antara Rom dengan La Rioja mengambil masa 38 j 45 min. bas berjalan, secara purata, 4 kali seminggu dari Rom ke La Rioja. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali seminggu antara Rom dan La Rioja. Perlepasan paling awal ialah pada 12:20 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Rom adalah pada 12:20 PG yang akan tiba ke La Rioja pada 3:05 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Genoa - Via Fanti d'Italia Bus Stop dan mengambil masa purata 38 j 45 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Rom ke La Rioja? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Rom ke La Rioja. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Rom stesen dan tiba di La Rioja stesen melalui Genoa - Via Fanti d'Italia Bus Stop. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 38 j 45 min.
Perkhidmatan Rom La Rioja ke bas , dikendalikan oleh Itabus S.p.A., berlepas dari Rome Tiburtina Largo Mazzoni stesen.
Perkhidmatan Rom La Rioja ke bas, dikendalikan oleh Itabus S.p.A., tiba di Logroño stesen.
Tempah tiket Rom La Rioja ke bas anda dalam talian dengan Itabus S.p.A., FlixBus dan ALSA.
Jarak antara Rom dan La Rioja adalah 1,229.8 km. Jarak jalan raya ialah 1,865 km.