bas antara Rom dan L'Angolo Cortese, Rome secara purata mengambil masa 25 min dan bas yang terpantas mengambil masa 15 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap jam dari Rom hingga L'Angolo Cortese, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Rom dan L'Angolo Cortese, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 12:26 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Rom adalah pada 11:49 PTG yang akan tiba ke L'Angolo Cortese, Rome pada 12:08 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 25 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Rom ke L'Angolo Cortese, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Rom stesen berlepas dari L'Angolo Cortese, Rome stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 25 min.
Perkhidmatan Rom L'Angolo Cortese, Rome ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Termini stesen.
Perkhidmatan Rom L'Angolo Cortese, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Laurentina/Africa stesen.
Jarak antara Rom dan L'Angolo Cortese, Rome adalah 9.1 km. Jarak jalan raya ialah 10 km.