bas antara Rom dengan Courseulles-sur-Mer mengambil masa 27 j 11 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Rom ke Courseulles-sur-Mer. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Rom dan Courseulles-sur-Mer. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 27 j 11 min.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Rom ke Courseulles-sur-Mer? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Rom ke Courseulles-sur-Mer. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Rome Tiburtina Bus station stesen dan tiba di Caen - Bus Station stesen melalui Paris stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 27j 11m.
Perkhidmatan Rom Courseulles-sur-Mer ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Rome Tiburtina Bus station.
Perkhidmatan Rom Courseulles-sur-Mer ke bas, dikendalikan oleh BlaBlaCar Bus, tiba di stesen Caen - Bus Station.
Jarak antara Rom dan Courseulles-sur-Mer adalah 1299.9 km. Jarak jalan raya ialah 1614 km.