Rome2Rio

Rom Coronari Palace by Hannah Hotels Collection, Rome ke bas

Cari Pengangkutan ke Coronari Palace by Hannah Hotels Collection, Rome

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Rom dan Coronari Palace by Hannah Hotels Collection, Rome secara purata mengambil masa 19 min dan bas yang terpantas mengambil masa 10 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Rom hingga Coronari Palace by Hannah Hotels Collection, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

19 min
Tempoh
4 km
Jarak
€2
Harga purata
setiap 20 minit
Kekerapan

Jadual Rom Coronari Palace by Hannah Hotels Collection, Rome ke bas

Bas beroperasi setiap 20 minit antara Rom dan Coronari Palace by Hannah Hotels Collection, Rome. Perlepasan paling awal adalah pada 8:32 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Rom adalah pada 7:52 PTG yang akan tiba ke Coronari Palace by Hannah Hotels Collection, Rome pada 8:13 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 19 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Berlepas Selasa, 20 Oktober 2026

  •  → 

    bus bus 19 min • Terus
  •  → 

    bus bus 20 min • Terus
  •  → 

    bus bus 21 min • Terus
  •  → 

    bus bus 21 min • Terus
  • TUNJUKKAN LAGI

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Rom ke Coronari Palace by Hannah Hotels Collection, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Rom ke Coronari Palace by Hannah Hotels Collection, Rome .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 3.8 km
  • Tempoh: 19 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Rom, Itali dan Coronari Palace by Hannah Hotels Collection, Rome, Itali?

Pengendali