bas antara Robina dan Park Ridge secara purata mengambil masa 2 j 17 min dan bas yang terpantas mengambil masa 2 j 12 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Robina hingga Park Ridge. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali sehari antara Robina dan Park Ridge. Perlepasan paling awal ialah pada 4:35 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Robina adalah pada 7:20 PTG yang akan tiba ke Park Ridge pada 9:47 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Beenleigh station, stop A dan mengambil masa purata 2 j 17 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.


2 j 12 min • 2 pertukaran


2 j 12 min • 2 pertukaran


2 j 22 min • 2 pertukaran


2 j 22 min • 2 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Robina ke Park Ridge? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Robina ke Park Ridge. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Robina stesen dan tiba di Park Ridge stesen melalui Beenleigh station, stop A. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2 j 17 min.
Perkhidmatan Robina Park Ridge ke bas , dikendalikan oleh Translink, berlepas dari Robina station, stop B stesen.
Perkhidmatan Robina Park Ridge ke bas, dikendalikan oleh Translink, tiba di Park Ridge Rd at Carvers Way stesen.
Jarak antara Robina dan Park Ridge adalah 53.5 km. Jarak jalan raya ialah 78 km.