bas antara Rimini dan Genzano di Roma secara purata mengambil masa 10 j 45 min dan bas yang terpantas mengambil masa 8 j 37 min. bas berjalan, secara purata, 4 kali seminggu dari Rimini ke Genzano di Roma. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali seminggu antara Rimini dan Genzano di Roma. Perkhidmatan berlepas dari Rimini pada 10:00 PTG waktu malam, yang tiba ke Genzano di Roma pada 06:37:51. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Roma Ciampino Airport dan mengambil masa purata 10 j 45 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Rimini ke Genzano di Roma? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Rimini ke Genzano di Roma. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Rimini stesen dan tiba di Roma Ciampino Airport stesen melalui Roma Ciampino Airport stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 10j 45m.
Perkhidmatan Rimini Genzano di Roma ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Rimini.
Perkhidmatan Rimini Genzano di Roma ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen Roma Ciampino Airport.
Jarak antara Rimini dan Genzano di Roma adalah 261.6 km. Jarak jalan raya ialah 342 km.