bas antara Raton dengan Bandar Raya Oklahoma mengambil masa 19 j 55 min. bas berjalan, secara purata, 5 kali seminggu dari Raton ke Bandar Raya Oklahoma. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 5 kali seminggu antara Raton dan Bandar Raya Oklahoma. Perlepasan paling awal ialah pada 12:20 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Raton adalah pada 12:20 PG yang akan tiba ke Bandar Raya Oklahoma pada 9:15 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 19 j 55 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Raton ke Bandar Raya Oklahoma? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Raton ke Bandar Raya Oklahoma. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Raton stesen dan tiba di Bandar Raya Oklahoma stesen melalui Albuquerque Bus Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 19 j 55 min.
Perkhidmatan Raton Bandar Raya Oklahoma ke bas , dikendalikan oleh Greyhound USA, berlepas dari Raton stesen.
Perkhidmatan Raton Bandar Raya Oklahoma ke bas, dikendalikan oleh Greyhound USA, tiba di Oklahoma City Bus Station stesen.
Tempah tiket Raton Bandar Raya Oklahoma ke bas anda dalam talian dengan Greyhound USA.
Jarak antara Raton dan Bandar Raya Oklahoma adalah 640.9 km. Jarak jalan raya ialah 1,250 km.