bas antara Radisson Collection Hotel, Roma Antica, Rome dan Via del Corso secara purata mengambil masa 5 min dan bas yang terpantas mengambil masa 3 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Radisson Collection Hotel, Roma Antica, Rome hingga Via del Corso. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 20 minit antara Radisson Collection Hotel, Roma Antica, Rome dan Via del Corso. Perlepasan paling awal adalah pada 9:30 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Radisson Collection Hotel, Roma Antica, Rome adalah pada 9:30 PTG yang akan tiba ke Via del Corso pada 9:35 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 5 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Radisson Collection Hotel, Roma Antica, Rome ke Via del Corso? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Radisson Collection Hotel, Roma Antica, Rome stesen berlepas dari Via del Corso stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Perkhidmatan Radisson Collection Hotel, Roma Antica, Rome Via del Corso ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Argentina stesen.
Perkhidmatan Radisson Collection Hotel, Roma Antica, Rome Via del Corso ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Lgt Marzio/Porto Di Ripetta stesen.
Jarak antara Radisson Collection Hotel, Roma Antica, Rome dan Via del Corso adalah 1.2 km. Jarak jalan raya ialah 3 km.