Rome2Rio

Quintana Roo Bandar Raya Belize ke bas

Cari Pengangkutan ke Bandar Raya Belize

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Quintana Roo dengan Bandar Raya Belize mengambil masa 25 j 25 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Quintana Roo ke Bandar Raya Belize. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

25 j 25 min
Tempoh
533 km
Jarak
$479
Harga purata
6 kali seminggu
Kekerapan

Jadual Quintana Roo Bandar Raya Belize ke bas

Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Quintana Roo dan Bandar Raya Belize. Perlepasan paling awal adalah pada 9:05 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Quintana Roo adalah pada 9:05 PG yang akan tiba ke Bandar Raya Belize pada 10:30 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Tulum dan mengambil masa purata 25 j 25 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Quintana Roo ke Bandar Raya Belize? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Quintana Roo ke Bandar Raya Belize .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 532.9 km
  • Tempoh: 25 j 25 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Quintana Roo, Mexico dan Bandar Raya Belize?

Pengendali