bas antara Quimper dengan Pointe du Raz (Tanah) mengambil masa 1 j 15 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Quimper ke Pointe du Raz (Tanah). Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Quimper dan Pointe du Raz (Tanah). Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 15 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Quimper ke Pointe du Raz (Tanah)? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Quimper ke Pointe du Raz (Tanah). Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Quimper stesen dan tiba di Pointe du Raz (Tanah) stesen melalui La Pointe du Raz. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 10,675,199 h 2 j.
Perkhidmatan Quimper Pointe du Raz (Tanah) ke bas , dikendalikan oleh BreizhGo, berlepas dari Chaptal stesen.
Perkhidmatan Quimper Pointe du Raz (Tanah) ke bas, dikendalikan oleh BreizhGo, tiba di La Pointe du Raz stesen.
Jarak antara Quimper dan Pointe du Raz (Tanah) adalah 47.6 km. Jarak jalan raya ialah 53 km.