Rome2Rio

Queen Street Terminal JB Custom Out ke bas

Cari Pengangkutan ke JB Custom Out

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Queen Street Terminal dengan JB Custom Out mengambil masa 1 j. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Queen Street Terminal hingga JB Custom Out. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

1 j
Tempoh
24 km
Jarak
RM 7
Harga purata
setiap 15 minit
Kekerapan

Jadual Queen Street Terminal JB Custom Out ke bas

Bas beroperasi setiap 15 minit antara Queen Street Terminal dan JB Custom Out. Perlepasan paling awal adalah pada 9:30 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Queen Street Terminal adalah pada 7:50 PTG yang akan tiba ke JB Custom Out pada 8:50 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Queen Street Terminal ke JB Custom Out? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Queen Street Terminal ke JB Custom Out .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 24 km
  • Tempoh: 1 j

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Queen Street Terminal, Singapura dan JB Custom Out, Malaysia?

Pengendali