bas antara Princess Alexandra Hospital dan Springfield secara purata mengambil masa 1 j 16 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 13 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Princess Alexandra Hospital ke Springfield. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Princess Alexandra Hospital dan Springfield. Perlepasan paling awal adalah pada 5:52 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Princess Alexandra Hospital adalah pada 10:52 PTG yang akan tiba ke Springfield pada 12:13 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di PA Hospital station, platform 1 dan mengambil masa purata 1 j 16 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

1 j 18 min • 1 pertukaran

1 j 13 min • 1 pertukaran

1 j 18 min • 1 pertukaran

1 j 13 min • 1 pertukaran

1 j 21 min • 1 pertukaran

1 j 21 min • 1 pertukaran

1 j 13 min • 1 pertukaran

1 j 18 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Princess Alexandra Hospital ke Springfield? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Princess Alexandra Hospital ke Springfield. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Princess Alexandra Hospital stesen dan tiba di Springfield stesen melalui Springfield Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 16 min.
Perkhidmatan Princess Alexandra Hospital Springfield ke bas , dikendalikan oleh Translink, berlepas dari Roma Street busway, platform 1 stesen.
Perkhidmatan Princess Alexandra Hospital Springfield ke bas, dikendalikan oleh Translink, tiba di Springfield Station stesen.
Jarak antara Princess Alexandra Hospital dan Springfield adalah 21.1 km. Jarak jalan raya ialah 43 km.