bas antara Poughkeepsie dengan Poughkeepsie Train Station mengambil masa 11 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Poughkeepsie hingga Poughkeepsie Train Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 3 jam antara Poughkeepsie dan Poughkeepsie Train Station. Perlepasan paling awal adalah pada 6:39 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Poughkeepsie adalah pada 6:49 PTG yang akan tiba ke Poughkeepsie Train Station pada 7:00 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 11 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Poughkeepsie ke Poughkeepsie Train Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Cannon St & Clinton St stesen dan tiba di N Clover St & Main St stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 3 jam, dan beroperasi Isnin hingga Sabtu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 11 min.
Perkhidmatan Poughkeepsie Poughkeepsie Train Station ke bas, dikendalikan oleh Dutchess County Public Transit, berlepas dari stesen Cannon St & Clinton St.
Perkhidmatan Poughkeepsie Poughkeepsie Train Station ke bas, dikendalikan oleh Dutchess County Public Transit, tiba di stesen N Clover St & Main St.
Jarak antara Poughkeepsie dan Poughkeepsie Train Station adalah 1.5 km.