bas antara Poole dan Butlins Bognor Regis secara purata mengambil masa 5 j 56 min dan bas yang terpantas mengambil masa 5 j 6 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Poole hingga Butlins Bognor Regis. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali sehari antara Poole dan Butlins Bognor Regis. Perlepasan paling awal adalah pada 5:00 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Poole adalah pada 3:15 PTG yang akan tiba ke Butlins Bognor Regis pada 9:12 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Central Station dan mengambil masa purata 5 j 56 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Poole ke Butlins Bognor Regis? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Poole ke Butlins Bognor Regis. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Poole Seldown Coach Station stesen dan tiba di Cathedral stesen melalui Southampton Central Station stesen dan Estella Road stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 5j 56m.
Perkhidmatan Poole Butlins Bognor Regis ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Poole Seldown Coach Station.
Perkhidmatan Poole Butlins Bognor Regis ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach South, tiba di stesen Cathedral.
Jarak antara Poole dan Butlins Bognor Regis adalah 93.3 km. Jarak jalan raya ialah 118 km.