bas antara Pontivy dan Gare de Rennes secara purata mengambil masa 2 j 4 min dan bas yang terpantas mengambil masa 2 j. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Pontivy hingga Gare de Rennes. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 4 jam antara Pontivy dan Gare de Rennes. Perlepasan paling awal adalah pada 5:20 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Pontivy adalah pada 7:00 PTG yang akan tiba ke Gare de Rennes pada 9:06 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 2 j 4 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Pontivy ke Gare de Rennes? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Pontivy stesen berlepas dari Gare de Rennes stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 4 jam, dan beroperasi dua kali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2 j 4 min.
Perkhidmatan Pontivy Gare de Rennes ke bas , dikendalikan oleh BreizhGo, berlepas dari Gare SNCF stesen.
Perkhidmatan Pontivy Gare de Rennes ke bas, dikendalikan oleh BreizhGo, tiba di Gare Routière stesen.
Jarak antara Pontivy dan Gare de Rennes adalah 96.4 km. Jarak jalan raya ialah 118 km.