bas antara Pont-Croix dan Pointe du Raz (Tanah) secara purata mengambil masa 57 min dan bas yang terpantas mengambil masa 55 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Pont-Croix hingga Pointe du Raz (Tanah). Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali sehari antara Pont-Croix dan Pointe du Raz (Tanah). Perlepasan paling awal adalah pada 1:10 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Pont-Croix adalah pada 5:05 PTG yang akan tiba ke Pointe du Raz (Tanah) pada 6:00 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 57 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Pont-Croix ke Pointe du Raz (Tanah)? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Pont-Croix stesen berlepas dari Pointe du Raz (Tanah) stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas dua kali sehari, dan beroperasi 6 kali seminggu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 57 min.
Perkhidmatan Pont-Croix Pointe du Raz (Tanah) ke bas , dikendalikan oleh BreizhGo, berlepas dari Bourg stesen.
Perkhidmatan Pont-Croix Pointe du Raz (Tanah) ke bas, dikendalikan oleh BreizhGo, tiba di La Pointe du Raz stesen.
Jarak antara Pont-Croix dan Pointe du Raz (Tanah) adalah 18.4 km. Jarak jalan raya ialah 67 km.