Rome2Rio

Pompei hu Roma Camping In Town, Rome ke bas

Cari Pengangkutan ke hu Roma Camping In Town, Rome

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Pompei dan hu Roma Camping In Town, Rome secara purata mengambil masa 4 j 26 min dan bas yang terpantas mengambil masa 4 j 8 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Pompei hingga hu Roma Camping In Town, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

4 j 26 min
Tempoh
250 km
Jarak
€40
Harga purata
sekali sehari
Kekerapan

Jadual Pompei hu Roma Camping In Town, Rome ke bas

Bas beroperasi sekali sehari antara Pompei dan hu Roma Camping In Town, Rome. Perlepasan paling awal adalah pada 6:50 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Pompei adalah pada 4:50 PTG yang akan tiba ke hu Roma Camping In Town, Rome pada 9:26 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Roma, Autostazione Tiburtina dan mengambil masa purata 4 j 26 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Pompei ke hu Roma Camping In Town, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Pompei ke hu Roma Camping In Town, Rome .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 249.5 km
  • Tempoh: 4 j 26 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Pompei, Campania, Itali dan hu Roma Camping In Town, Rome, Itali?

Pengendali