bas antara Point Cook dan Werribee Mercy Hospital secara purata mengambil masa 59 min dan bas yang terpantas mengambil masa 44 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap jam dari Point Cook hingga Werribee Mercy Hospital. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Point Cook dan Werribee Mercy Hospital. Perlepasan paling awal adalah pada 6:03 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Point Cook adalah pada 8:47 PTG yang akan tiba ke Werribee Mercy Hospital pada 9:52 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Williams Landing Station dan mengambil masa purata 59 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

47 min • 1 pertukaran

52 min • 1 pertukaran

1 j 8 min • 1 pertukaran

1 j 8 min • 1 pertukaran

47 min • 1 pertukaran

52 min • 1 pertukaran

1 j 8 min • 1 pertukaran

1 j 8 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Point Cook ke Werribee Mercy Hospital? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Point Cook ke Werribee Mercy Hospital. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Point Cook stesen dan tiba di Werribee Mercy Hospital stesen melalui Williams Landing Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 59 min.
Perkhidmatan Point Cook Werribee Mercy Hospital ke bas , dikendalikan oleh Metropolitan buses, berlepas dari Atlantis Dr/Point Cook Rd stesen.
Perkhidmatan Point Cook Werribee Mercy Hospital ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, tiba di Wedge St/Synnot St stesen.
Jarak antara Point Cook dan Werribee Mercy Hospital adalah 8.7 km. Jarak jalan raya ialah 20 km.