bas antara Point Cook dan Werribee Mercy Hospital secara purata mengambil masa 55 min dan bas yang terpantas mengambil masa 41 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Point Cook hingga Werribee Mercy Hospital. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Point Cook dan Werribee Mercy Hospital. Perlepasan paling awal adalah pada 5:43 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Point Cook adalah pada 9:09 PTG yang akan tiba ke Werribee Mercy Hospital pada 10:04 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Williams Landing Station dan mengambil masa purata 55 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

51 min • 1 pertukaran
1 j 4 min • 1 pertukaran
1 j 4 min • 1 pertukaran
1 j 4 min • 1 pertukaran
48 min • 1 pertukaran
52 min • 1 pertukaran
1 j 4 min • 1 pertukaran
48 min • 1 pertukaran
52 min • 1 pertukaran
1 j 4 min • 1 pertukaran
48 min • 1 pertukaran
52 min • 1 pertukaran
1 j 4 min • 1 pertukaran
48 min • 1 pertukaran
52 min • 1 pertukaran
1 j 4 min • 1 pertukaran
47 min • 1 pertukaran
52 min • 1 pertukaran
1 j 8 min • 1 pertukaranIngin tahu tentang perjalanan dari Point Cook ke Werribee Mercy Hospital? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Point Cook ke Werribee Mercy Hospital. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Atlantis Dr/Point Cook Rd stesen dan tiba di Wedge St/Synnot St stesen melalui Williams Landing Station stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 55 min.
Perkhidmatan Point Cook Werribee Mercy Hospital ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, berlepas dari stesen Atlantis Dr/Point Cook Rd.
Perkhidmatan Point Cook Werribee Mercy Hospital ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, tiba di stesen Wedge St/Synnot St.
Jarak antara Point Cook dan Werribee Mercy Hospital adalah 8.7 km. Jarak jalan raya ialah 11 km.