Rome2Rio

Point Cook Parker St/Wallington Rd ke bas

Cari Pengangkutan ke Parker St/Wallington Rd

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Point Cook dengan Parker St/Wallington Rd mengambil masa 12 j 15 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Point Cook ke Parker St/Wallington Rd. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

12 j 15 min
Tempoh
117 km
Jarak
$22
Harga purata
seminggu sekali
Kekerapan

Jadual Point Cook Parker St/Wallington Rd ke bas

Bas beroperasi seminggu sekali antara Point Cook dan Parker St/Wallington Rd. Perkhidmatan berlepas dari Point Cook pada 9:10 PTG waktu malam, yang tiba ke Parker St/Wallington Rd pada 09:25:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Williams Landing Station dan mengambil masa purata 12 j 15 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Point Cook ke Parker St/Wallington Rd? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Point Cook ke Parker St/Wallington Rd .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 117.2 km
  • Tempoh: 12 j 15 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Point Cook, VIC, Australia dan Parker St/Wallington Rd, VIC, Australia?

Pengendali