bas antara Point Cook dengan Barrabool Rd/Grantham Dr mengambil masa 10 j 29 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Point Cook ke Barrabool Rd/Grantham Dr. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi seminggu sekali antara Point Cook dan Barrabool Rd/Grantham Dr. Perkhidmatan berlepas dari Point Cook pada 9:10 PTG waktu malam, yang tiba ke Barrabool Rd/Grantham Dr pada 07:39:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Williams Landing Station dan mengambil masa purata 10 j 29 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Point Cook ke Barrabool Rd/Grantham Dr? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Point Cook ke Barrabool Rd/Grantham Dr. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Point Cook stesen dan tiba di Barrabool Rd/Grantham Dr stesen melalui Geelong Station/Railway Tce. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 10 j 29 min.
Perkhidmatan Point Cook Barrabool Rd/Grantham Dr ke bas , dikendalikan oleh Metropolitan buses, berlepas dari Tarneit Station stesen.
Perkhidmatan Point Cook Barrabool Rd/Grantham Dr ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, tiba di Barrabool Rd/Grantham Dr stesen.
Jarak antara Point Cook dan Barrabool Rd/Grantham Dr adalah 48.6 km. Jarak jalan raya ialah 99 km.