bas antara Pocking dengan Obernberg am Inn mengambil masa 16 min. bas berjalan, secara purata, 2 kali seminggu dari Pocking ke Obernberg am Inn. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi dua kali seminggu antara Pocking dan Obernberg am Inn. Perkhidmatan berlepas dari Pocking pada 1:09 PTG sebelah petang, yang tiba ke Obernberg am Inn pada 13:25:00. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 16 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Pocking ke Obernberg am Inn? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Pocking, Rathaus stesen dan tiba di Wies b. Egglfing stesen. Perkhidmatan berlepas dua kali seminggu, dan beroperasi Isnin hingga Jumaat. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 16 min.
Perkhidmatan Pocking Obernberg am Inn ke bas, dikendalikan oleh Regionalverkehr Oberbayern GmbH, berlepas dari stesen Pocking, Rathaus.
Perkhidmatan Pocking Obernberg am Inn ke bas, dikendalikan oleh Regionalverkehr Oberbayern GmbH, tiba di stesen Wies b. Egglfing.
Jarak antara Pocking dan Obernberg am Inn adalah 9.1 km. Jarak jalan raya ialah 12 km.