bas antara Place Monge dan Stadium Roland Garros secara purata mengambil masa 1 j 5 min dan bas yang terpantas mengambil masa 40 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Place Monge hingga Stadium Roland Garros. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Place Monge dan Stadium Roland Garros. Perlepasan paling awal ialah pada 12:01 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Place Monge adalah pada 11:44 PTG yang akan tiba ke Stadium Roland Garros pada 12:34 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Châtelet dan mengambil masa purata 1 j 5 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

55 min • 1 pertukaran

53 min • 1 pertukaran

50 min • 1 pertukaran

50 min • 1 pertukaran

53 min • 1 pertukaran

58 min • 1 pertukaran

51 min • 1 pertukaran

49 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Place Monge ke Stadium Roland Garros? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Place Monge ke Stadium Roland Garros. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Place Monge stesen dan tiba di Stadium Roland Garros stesen melalui Victor Hugo. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 5 min.
Perkhidmatan Place Monge Stadium Roland Garros ke bas , dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari Châtelet stesen.
Perkhidmatan Place Monge Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di Victor Hugo stesen.
Jarak antara Place Monge dan Stadium Roland Garros adalah 7.8 km. Jarak jalan raya ialah 12 km.