bas antara Place Denfert-Rochereau dan La Croix de Berny RER secara purata mengambil masa 30 min dan bas yang terpantas mengambil masa 29 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Place Denfert-Rochereau ke La Croix de Berny RER. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Place Denfert-Rochereau dan La Croix de Berny RER. Perlepasan paling awal ialah pada 12:44 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Place Denfert-Rochereau adalah pada 5:02 PG yang akan tiba ke La Croix de Berny RER pada 5:32 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 30 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Place Denfert-Rochereau ke La Croix de Berny RER? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Place Denfert-Rochereau stesen berlepas dari La Croix de Berny RER stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 30 min.
Perkhidmatan Place Denfert-Rochereau La Croix de Berny RER ke bas , dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari Denfert-Rochereau stesen.
Perkhidmatan Place Denfert-Rochereau La Croix de Berny RER ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di La Croix de Berny RER stesen.
Jarak antara Place Denfert-Rochereau dan La Croix de Berny RER adalah 8.2 km. Jarak jalan raya ialah 10 km.