bas antara Pisa dan Fortezza da Basso secara purata mengambil masa 1 j 27 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Pisa hingga Fortezza da Basso. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali sehari antara Pisa dan Fortezza da Basso. Perlepasan paling awal ialah pada 1:30 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Pisa adalah pada 11:59 PTG yang akan tiba ke Fortezza da Basso pada 12:59 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 27 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Tiba hari esok
Tiba hari esok
Tiba hari esok
Tiba hari esok
Tiba hari esok
Tiba hari esok
Tiba hari esok
Tiba hari esok
Ingin tahu tentang perjalanan dari Pisa ke Fortezza da Basso? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Pisa stesen berlepas dari Fortezza da Basso stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas 4 kali sehari, dan beroperasi 4 kali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1 j 27 min.
Perkhidmatan Pisa Fortezza da Basso ke bas , dikendalikan oleh Autolinee Curcio, berlepas dari Pisa Airport stesen.
Perkhidmatan Pisa Fortezza da Basso ke bas, dikendalikan oleh Autolinee Curcio, tiba di Florence Train Station stesen.
Tempah tiket Pisa Fortezza da Basso ke bas anda dalam talian dengan Autolinee Curcio, Caronna Tour Srl dan Autolinee Toscane.
Jarak antara Pisa dan Fortezza da Basso adalah 68.4 km. Jarak jalan raya ialah 81 km.