bas antara Pinar de las Rozas dan Las Rozas de Madrid secara purata mengambil masa 5 min dan bas yang terpantas mengambil masa 4 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Pinar de las Rozas hingga Las Rozas de Madrid. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Pinar de las Rozas dan Las Rozas de Madrid. Perlepasan paling awal ialah pada 12:52 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Pinar de las Rozas adalah pada 10:40 PTG yang akan tiba ke Las Rozas de Madrid pada 10:46 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 5 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Pinar de las Rozas ke Las Rozas de Madrid? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Ctra.A6-Est.Pinar stesen dan tiba di Av.Constitución-Ayuntamiento stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Perkhidmatan Pinar de las Rozas Las Rozas de Madrid ke bas, dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, berlepas dari stesen Ctra.A6-Est.Pinar.
Perkhidmatan Pinar de las Rozas Las Rozas de Madrid ke bas, dikendalikan oleh Consorcio de Transportes de Madrid, tiba di stesen Av.Constitución-Ayuntamiento.
Jarak antara Pinar de las Rozas dan Las Rozas de Madrid adalah 3.3 km.