bas antara Piazza Barberini dan Re Di Roma secara purata mengambil masa 19 min dan bas yang terpantas mengambil masa 11 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Piazza Barberini hingga Re Di Roma. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Piazza Barberini dan Re Di Roma. Perlepasan paling awal ialah pada 12:35 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Piazza Barberini adalah pada 6:31 PG yang akan tiba ke Re Di Roma pada 6:47 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 19 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Piazza Barberini ke Re Di Roma? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Piazza Barberini stesen berlepas dari Re Di Roma stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 19 min.
Perkhidmatan Piazza Barberini Re Di Roma ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Barberini stesen.
Perkhidmatan Piazza Barberini Re Di Roma ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Appia-Re Di Roma stesen.
Jarak antara Piazza Barberini dan Re Di Roma adalah 3.2 km. Jarak jalan raya ialah 4 km.