bas antara Phoenix dengan California Polytechnic State University mengambil masa 15 j 10 min. bas berjalan, secara purata, 4 kali seminggu dari Phoenix ke California Polytechnic State University. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali seminggu antara Phoenix dan California Polytechnic State University. Perkhidmatan berlepas dari Phoenix pada 2:25 PG waktu malam, yang tiba ke California Polytechnic State University pada 16:35:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Los Angeles Union Station dan mengambil masa purata 15 j 10 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Phoenix ke California Polytechnic State University? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Phoenix ke California Polytechnic State University. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Phoenix Bus Station stesen dan tiba di San Luis Obispo Amtrak Bus Stop stesen melalui Los Angeles Union Station stesen dan Santa Barbara Bus Stop stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 15j 10m.
Perkhidmatan Phoenix California Polytechnic State University ke bas, dikendalikan oleh Greyhound USA, berlepas dari stesen Phoenix Bus Station.
Perkhidmatan Phoenix California Polytechnic State University ke bas, dikendalikan oleh Amtrak, tiba di stesen San Luis Obispo Amtrak Bus Stop.
Jarak antara Phoenix dan California Polytechnic State University adalah 814.5 km. Jarak jalan raya ialah 898 km.