Rome2Rio

Philadelphia Blue Ridge Parkway ke bas

Cari Pengangkutan ke Blue Ridge Parkway

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Philadelphia dan Blue Ridge Parkway secara purata mengambil masa 26 j 41 min dan bas yang terpantas mengambil masa 24 j 49 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Philadelphia ke Blue Ridge Parkway. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

26 j 41 min
Tempoh
653 bt
Jarak
$132
Harga purata
6 kali seminggu
Kekerapan

Jadual Philadelphia Blue Ridge Parkway ke bas

Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Philadelphia dan Blue Ridge Parkway. Perlepasan paling awal adalah pada 5:50 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Philadelphia adalah pada 5:50 PTG yang akan tiba ke Blue Ridge Parkway pada 6:39 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Winston Salem(Trans Center) dan mengambil masa purata 26 j 41 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Philadelphia ke Blue Ridge Parkway? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Philadelphia ke Blue Ridge Parkway .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 653.2 bt
  • Tempoh: 26 j 41 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Philadelphia, PA, Amerika Syarikat dan Blue Ridge Parkway, NC, Amerika Syarikat?

Pengendali