bas antara Perth, Australia Barat dan The Ritz-Carlton, Perth secara purata mengambil masa 8 min dan bas yang terpantas mengambil masa 7 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Perth, Australia Barat hingga The Ritz-Carlton, Perth. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Perth, Australia Barat dan The Ritz-Carlton, Perth. Perlepasan paling awal adalah pada 7:02 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Perth, Australia Barat adalah pada 11:33 PTG yang akan tiba ke The Ritz-Carlton, Perth pada 11:42 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 8 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Perth, Australia Barat ke The Ritz-Carlton, Perth? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Beaufort St Wa Museum Boola Bardip Cat Id 19 stesen dan tiba di Barrack Sq Barrack Square Cat Id 2 stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Perkhidmatan Perth, Australia Barat The Ritz-Carlton, Perth ke bas, dikendalikan oleh Transperth, berlepas dari stesen Beaufort St Wa Museum Boola Bardip Cat Id 19.
Perkhidmatan Perth, Australia Barat The Ritz-Carlton, Perth ke bas, dikendalikan oleh Transperth, tiba di stesen Barrack Sq Barrack Square Cat Id 2.
Jarak antara Perth, Australia Barat dan The Ritz-Carlton, Perth adalah 720 meter.