bas antara Perth Amboy dengan Point Pleasant Beach mengambil masa 25 j 3 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Perth Amboy ke Point Pleasant Beach. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi seminggu sekali antara Perth Amboy dan Point Pleasant Beach. Perkhidmatan berlepas dari Perth Amboy pada 6:15 PTG sebelah petang, yang tiba ke Point Pleasant Beach pada 19:18:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 25 j 3 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Perth Amboy ke Point Pleasant Beach? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Perth Amboy ke Point Pleasant Beach. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Perth Amboy stesen dan tiba di Point Pleasant Beach stesen melalui Point Pleasant, NJ. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 25 j 3 min.
Perkhidmatan Perth Amboy Point Pleasant Beach ke bas , dikendalikan oleh Academy Bus, berlepas dari PNC Art Center, NJ stesen.
Perkhidmatan Perth Amboy Point Pleasant Beach ke bas, dikendalikan oleh Academy Bus, tiba di Point Pleasant, NJ stesen.
Jarak antara Perth Amboy dan Point Pleasant Beach adalah 49.7 km. Jarak jalan raya ialah 64 km.