bas antara Perry Barr dan Coventry Rd secara purata mengambil masa 41 min dan bas yang terpantas mengambil masa 27 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Perry Barr hingga Coventry Rd. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Perry Barr dan Coventry Rd. Perlepasan paling awal adalah pada 12:59 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Perry Barr adalah pada 10:12 PTG yang akan tiba ke Coventry Rd pada 10:42 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 41 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Perry Barr ke Coventry Rd? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Perry Barr stesen berlepas dari Coventry Rd stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 41 min.
Perkhidmatan Perry Barr Coventry Rd ke bas , dikendalikan oleh NX West Midlands, berlepas dari Birchfield Rd stesen.
Perkhidmatan Perry Barr Coventry Rd ke bas, dikendalikan oleh NX West Midlands, tiba di Swan Island stesen.
Jarak antara Perry Barr dan Coventry Rd adalah 8.4 km. Jarak jalan raya ialah 13 km.